Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рециклиране на носачи

Става въпрос за предни долни носачи, на десния носач се е поразхлопала втулката, а на левия шарнира. Като се оказа, че всичко върви комплект ми се . Съответно ми обявиха цени от по 308лв на носач и директно си запалих колата и дим да ме няма.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Втулки има всякакви и то на Вема. За шарнира - по-добре сменяй носача Фиорела са на половин от твойта цена.
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Нали понеже не разбирам много от втулки и шарнири и ми казаха, че и втулката върви комплект към носача. Аз може да не разбирам, но да не си мислят, че ще мина без проучване
      sigpic

Comment

Има едни дето резиклира носачи в модерното ама по кусно ще ти напиша номера му,че ме мурзи да слизам до колата сега.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150+++hp
        EX = Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        EX = Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

А всеки елемент от носача ли може да се рециклира?
          sigpic

Comment

Е то само шарнира, другото е желязо няма какво да му стане
            156 1.8 TS

Comment

От единия край нали е втулка! Може и да се бъркам.
              sigpic

Comment

Долните шарнири на тая Алфа не могат да са правят излети са и нямало как като ги отвори да ги затвори поне този, който е единствен в Ямбол не може да ги направи даже като му го занесохме без да казваме колата той вика: "Това да не е от ония новите Алфи дето номера им е в страни?"
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Втулките са от гума и не се рециклират а се сменят с нови. Комплект за долен носач излезе към 70 лв - това са 3-те втулки.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                    Втулките са от гума и не се рециклират а се сменят с нови. Комплект за долен носач излезе към 70 лв - това са 3-те втулки.
                    Това колега е много добра новина, предполагам че един комплект ще ми свърши работа, понеже на левия и десния носач, проблемите са различни.
                    Ако някой колега ме насочи към място, където са правили тази процедура ще съм му благодарен.
                    sigpic

Comment

Аз лично не бих те посъветвал да си рециклираш шарнира,понеже съм виждал какво се случва като се скъса шарнир със 70 км/ч.....не ми се мисли какво би станало при по-голяма скорост...
                      Виж в раздел продава,бях пуснал тема за носачи на 156 на феби билщайн и делфи,мога да поразпитам пак тук там за цени,ако ще ти е от полза
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Аз не съм фен на рециклирането, освен ако не е поне на половин цена, и не гарантира достатъчно дълъг живот на частта....ако ще е почти колкото носача, то по добре нов....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                          Не мога да разбера каде са тия 3 втулки аз виждам една и тя струва 10-20лв тази която вилицата на амортисьора се хваща към носача!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

то не са втилки а тампони и са три два от края и един за захващането на амортисьора.
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Днес смених носач. Намерих си го за 145 лв.
                              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                              X