If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Става въпрос за предни долни носачи, на десния носач се е поразхлопала втулката, а на левия шарнира. Като се оказа, че всичко върви комплект ми се . Съответно ми обявиха цени от по 308лв на носач и директно си запалих колата и дим да ме няма.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Нали понеже не разбирам много от втулки и шарнири и ми казаха, че и втулката върви комплект към носача. Аз може да не разбирам, но да не си мислят, че ще мина без проучване
sigpic
Долните шарнири на тая Алфа не могат да са правят излети са и нямало как като ги отвори да ги затвори поне този, който е единствен в Ямбол не може да ги направи даже като му го занесохме без да казваме колата той вика: "Това да не е от ония новите Алфи дето номера им е в страни?"
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
Втулките са от гума и не се рециклират а се сменят с нови. Комплект за долен носач излезе към 70 лв - това са 3-те втулки.
Това колега е много добра новина, предполагам че един комплект ще ми свърши работа, понеже на левия и десния носач, проблемите са различни.
Ако някой колега ме насочи към място, където са правили тази процедура ще съм му благодарен.
sigpic
Аз лично не бих те посъветвал да си рециклираш шарнира,понеже съм виждал какво се случва като се скъса шарнир със 70 км/ч.....не ми се мисли какво би станало при по-голяма скорост...
Виж в раздел продава,бях пуснал тема за носачи на 156 на феби билщайн и делфи,мога да поразпитам пак тук там за цени,ако ще ти е от полза
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Аз не съм фен на рециклирането, освен ако не е поне на половин цена, и не гарантира достатъчно дълъг живот на частта....ако ще е почти колкото носача, то по добре нов....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment